dimarts, 6 de novembre del 2012

Promoció turística Cerdanya, Conflent i Capcir


Divendres, 02 de novembre de 2012

La Secretaria General de l’Esport dóna suport a la promoció turística de la Cerdanya, el Conflent i el Capcir

El subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé, ha assistit avui a l’acte de signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Agrupació Empresarial de la Cerdanya i l’Accueil et Loisirs en Pyrénées Catalanes «ALPYC 66» per impulsar el turisme de la Cerdanya, el Conflent i el Capcir. L’acte ha tingut lloc durant la 2a fira de neu Welcome Winter Llívia 2012, que ha estat un èxit amb més de 7.000 visitants.

La voluntat és crear un projecte turístic de territori i de defensar els projectes comuns davant d’Europa i dels respectius països, més enllà de les fronteres d’Estat i dels límits administratius, aprofitant el potencial dels esports d’hivern en la promoció d’aquest territori.
Les dues organitzacions signants en són els ambaixadors. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Llívia, Sílvia Orriols, acompanyada del president de l’Agrupació Empresarial de la Cerdanya, Jaume Adserà, i el president d’”ALPYC 66”, Joseph Imbern. També hi han estat presents nombrosos alcaldes i representants del món empresarial de la zona.
El Welcome Winter Llívia 2012 és una exhibició única a Catalunya i gairebé de tot l'Estat espanyol que se celebra per segon any consecutiu a Llívia, organitzada pel Club Esquí de Llívia, amb un snow show, la presència de totes les estacions d’esquí de la Cerdanya Catalana-Francesa i Capcir i la presentació del nou material i de la roba més puntera. També s’hi ha instal·lat una pista d'esquí de més de 50 metres amb neu real per fer les primeres baixades de la temporada.